Dean Koontz – Odd Thomas

UnknownMorţii nu vorbesc. Nu ştiu de ce. Însă încearcă să comunice cu Odd Thomas, un tânăr ciudat din Pico Mundo, un mic orăşel pierdut în deşert. Poate este un dar, poate un blestem, dar Thomas se străduieşte să ajute sufletele tăcute care îi solicită sprijinul. Uneori acestea doresc să se facă dreptate, alteori pot rezolva sau preveni o crimă. Însă de data asta este cu totul altceva. Sosirea în oraş a unui bărbat misterios vesteşte faptul că, în mai puţin de 24 de ore, Pico Mundo se va afla în pragul unei catastrofe. În vreme ce răul îşi întinde tentaculele sub soarele arzător al deşertului, Thomas, împreună cu ciudaţii săi aliaţi nevăzuţi, se luptă să readucă normalitatea într-o lume ameninţată cu anihilarea.

„Koontz este un maestru al îmbinării supranaturalului cu firescul, iar în Odd Thomas a reuşit să creeze un univers care sfidează logica, şi totuşi pare atât de real…” The Boston Globe

De acelaşi autor

Invazia

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *