David Viney – Cum să ajungi în top pe Google

CarteCum se ajungi în top pe Google e o carte pentru cei care sunt interesaţi să fie printre primii în motorul de căutare a renumitei companii. Mici trucuri, strategii de succes, folosirea instrumentelor, toate pot fi găsite în cartea lui David Viney.

Optimizarea pentru motoare de căutare (sau SEO – Search Engine Optimization) presupune facilitarea indexării site-ului  de către toate motoarele de căutare şi îmbunătăţirea poziţiei în clasamentele acestora. Cum să ajungi în top pe Google este prima carte ce abordează toate aspectele marketingului motoarelor de căutare printr-o metodologie simplă, în şapte pasş, verificată şi testată în relaţiile cu clienţii mari sau mici, inclusiv cu Amazon sau Microsoft. Menită să fie atât accesibilă începătorilor, cât şi suficient de generoasă pentru specialiştii avizaţi ai domeniului, cartea conţine numeroase studii de caz ample şi acoperă ideile emergente în cadrul optimizării căutării locale din Web 2.0, dar şi al viitorului căutării ca atare.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *