David Schwartz – Puterea magică a gândului

CopertaStabiliţi-vă scopuri înalte… şi apoi depăşiţi-le! Milioane de oameni din toată lumea şi-au îmbunătăţit viaţa folosind cartea Puterea magică a gândului. Considerat a fi fost unul dintre cei mai mari experţi în motivaţie, dr. Schwartz vă ajută să deveniţi un mai bun agent de vânzări, să deveniţi un mai bun conducător, să câştigaţi mai mulţi bani şi, ceea ce este cel mai important, să obtineţi o mai mare fericire şi pace sufletească.
Ideile şi tehnicile înscrise aici sunt atât de originale, încât autorul a trebuit să compună un vocabular nou pentru a le exprima. Dr. Schwartz prezintă un program de viaţă la scară mare — în slujbă, căsnicie, viaţă de familie şi în activităţile sociale şi culturale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “David Schwartz – Puterea magică a gândului”

  1. Natalia Bogdan spune:

    Buna ziua,
    ma intereseaza cartea David Schwartz – Puterea magică a gîndului. As dori sa stiu cand va fi disponibila pt achizitie.
    Va multumesc,
    Natalia

  2. Ilă Citilă spune:

    Putera magica a gandului nu mai este disponibila din pacate nici la editura, iar daca va fi o editie noua inca nu stim nici noi. Cel mai bine va adresati direct editurii Curtea Veche pentru mai multe detalii.
    Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *