David Reuben – Tot ce ai vrut să ştii despre sex

De aproape patruzeci de ani, această carte, bestseller absolut în numeroase ţări, a devenit parte a vieţilor cititorilor din lumea întreagă, aducându-le mai multă satisfacţie în experienţele sexuale, consolidându-le căsniciile şi învăţându-i pe copiii lor să aibă o atitudine sănătoasă şi realistă faţă de sex. Cea mai recentă ediţie a lucrării, acum accesibilă şi cititorilor români, a fost actualizată având în vedere toate evoluţiile din ultimii ani în sexologie.

Autorul scrie cu un umor spumos, un fermecător stil colocvial şi o sinceritate plină de curaj, fără pretenţii moralizatoare şi fără falsă pudoare. Descoperiţi la fiecare pagină informaţii noi şi utile, pe care le veţi putea folosi pentru a vă face experienţele sexuale mai interesante, mai împlinite şi, mai ales, mai sigure ca oricând.

În acelaşi timp, autorul vă arată cum să evitaţi capcanele vieţii sexuale, arătând că „sexul protejat“ nu trebuie să însemne „sex plictisitor“ şi explicând unde anume sunt pericolele şi cum pot fi acestea ocolite.

Când veţi întoarce ultima pagină a acestei cărţi, vă veţi simţi la fel ca acel cititor care scria, după citirea primei ediţii: „Cartea m-a făcut să râd, m-a făcut să gândesc, m-a făcut să mă bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a întristat a fost că s-a terminat prea repede.“

(Ediţie Jurnalul Naţional)

Order Tot ce ai vrut să ştii despre sex Preţ @ RON10,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *