David Ferry – ECG în 10 zile

Electrocardiografia este o explorare cardiacă neinvazivă extrem de importantă, care se poate efectua în orice condiții şi care oferă informații foarte utile pentru strategia terapeutică ulterioară. Având în vedere importanța diagnostică vitală a electrocardiogramei, ea trebuie înțeleasă şi însuşită de toți medicii, indiferent de specialitate, de medicii rezidenți, de studenții la me-dicină și de alți profesioniști din domeniul medical. ECG în 10 zile are la bază cursul foarte popular al autorului și oferă o abordare pas cu pas unică, imagini vectoriale extrem de clare, plus trasee ECG de exercițiu pentru a crește încrederea în sine și a rafina abilitățile clinice.
În paginile acestei lucrări veți găsi informații esențiale privind anomaliile de conducere sino-atrială şi atrio-ventriculară, ischemia şi infarctul miocardic, aritmiile prin reintrare şi cele ectopice, sindroamele de pre-excitație, tahicardiile cu complexe QRS largi și pacemakerele electronice. La sfârşitul cărții sunt prezentate 100 de electrocardiograme diverse cu interpretare.

Order ECG în 10 zile Preţ @ RON139,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *