Danny Wallace – Yes man

CarteDanny Wallace este un tânăr londonez cu o slujbă lejeră de producător la radioul public. Trecut de 25 de ani şi proaspăt despărţit de iubita lui, trece printr-o perioadă în care se izolează şi-şi diminuează progresiv contactele sociale, spre supărarea prietenilor.
Până într-o zi când, într-un autobuz, primeşte un sfat de la un străin misterios, cu barbă: «Spune DA mai des!» Se hotărăşte să urmeze sfatul ca atare şi să nu mai rateze nicio ofertă, invitaţie, provocare sau oportunitate. Timp de un an. În curând viaţa i se schimbă cu totul: acceptă întâlniri în locuri cât se poate de ciudate, dă curs nenumăratelor oferte primite pe Internet, nu refuză niciun cerşetor sau, pur şi simplu, cedează invitaţiei de a bea un pahar în plus, intrând astfel în situaţii nu tocmai uşor de gestionat. Şi slujba lui capătă o nouă turnură: din moment ce spune da responsabilităţilor, i se încredinţează, spre disperarea lui, tot mai multe sarcini. Atitudinea sa pozitivă îl face totuşi din ce în ce mai plăcut tuturor.
O carte autobiografică, a cărei adaptare cinematografică îl are pe Jim Carrey în rolul principal.

«Una dintre acele puţine cărţi care îţi pot schimba viaţa.» San Francisco Bay Guardian
«O nouă capodoperă de umor.» The Bookseller
«Al naibii de sclipitor!» Playboy
«Irezistibilă.» Daily Mail
«O carte ingenioasă şi plină de umor.» Heat
«Danny Wallace face chestii pe care puţini le-ar face şi scrie despre ele într-un mod în care prea puţini ar putea-o face.» Independent on Sunday


Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *