Danielle Fecteau – Telepatia. Comunicarea supremă

Această nouă apariţie editorială în colecţia „Biblioterapia“ vă propune, prin intermediul unei serii de fapte extraordinare, toate documentate ştiinţific, o prezentare a capacităţilor misterioase ale acestui veritabil al şaselea simţ — telepatia. Veţi descoperi un univers incredibil, dar cât se poate de real: transmi-terea de informaţii, prin intermediul gândului, unor persoane aflate pe o navetă spaţială sau pe un vas în submersiune; descrierea unor persoane necunoscute şi a unor locuri situate la mari depărtări; proiectul „Stargate“ al CIA, prin care se testa urmărirea mentală a agenţilor secreţi plecaţi în străinătate; rezolvarea unor cazuri de criminalistică de către detectivi medium, cu ajutorul unei fotografii sau al unui obiect
ce aparţinuse victimei; comunicarea cu spiritul morţilor; prezicerea viitorului.

Cu siguranţă, vă veţi întreba cine ar putea realiza măcar unele dintre aceste minuni. Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de năucitor: oricine. Cu o singură condiţie: să vrea acest lucru.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *