Daniel Reid – Qi Gong. Manual de iniţiere

Arta qi gong se întemeiază pe principiile taoiste fundamentale şi pe forţele universale care stau la baza medicinei tradiţionale chineze, a meditaţiei şi a artelor marţiale. Implicând o respiraţie corectă şi exerciţii fizice uşoare, echilibrează sistemul energetic şi ajută la întărirea sistemului imunitar. Practicată cu regularitate, contribuie la menţinerea unei stări generale de sănătate bune, prelungeşte viaţa şi previne bolile. În China, unde se practică de secole, se foloseşte cu succes chiar şi în tratarea unor boli grave, cum este cancerul.

Cartea lui Daniel Reid oferă un cadru teoretic clar şi constituie, în acelaşi timp, un ghid facil în practica individuală. Sunt incluse, totodată, exerciţii pentru începători şi avansaţi şi informaţii privind un regim alimentar şi un mod de viaţă echilibrate.

Cuprins: Qi gong si cele Trei Forte: armonia Cerului, a Pamintului si Umanitatii • Qi gong si cele Trei Comori: alchimia esentei, a energiei si a spiritului • Qi gong si sanatatea: vindecarea prin energie • Energiile elementare: modalitati de a lucra cu qi • Elemente fundamentale ale formei: postura, respiratia si integrarea • Setul elementar de exercitii qi gong pentru practicarea zilnica • Semne si senzatii, devieri si corectii • Qi gong si Tao pentru Cultivarea Vietii: o cale spre sanatate, longevitate si putere spirituala

Order Qi Gong. Manual de iniţiere Preţ @ RON34,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *