Apostol Dana Tofan – Drept administrativ. Volumul I

UnknownEditia a II-a a cursului de Drept administrativ. Volumul I, la aproape 5 ani de zile distanta de la aparitia primei editii, se raporteaza la numeroasele modificari legislative ce au intervenit cu privire la acte normative evocate pe larg în continutul acestuia, precum:

Detalii: Drept administrativ. Volumul I. Editia 2.

Editia a II-a a cursului de Drept administrativ. Volumul I, la aproape 5 ani de zile distanta de la aparitia primei editii, se raporteaza la numeroasele modificari legislative ce au intervenit cu privire la acte normative evocate pe larg în continutul acestuia, precum: Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului României si a ministerelor, Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale, Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, dar si la alte legi ce reglementeaza institutii fundamentale ale dreptului administrativ, analizate în acest prim volum, precum: Legea nr. 340/2004 privind prefectul si institutia prefectului, Legea nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, Legea nr. 195/2006, legea-cadru a descentralizarii, sau Legea nr. 67/2004 privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *