Dan Silviu Boerescu – Ghidul vinurilor 2010

1„Multe lucruri comune se spun despre vin, dar, mai ales într-o vreme de criză, unul dintre ele pare să se adeverească tulburător: licoarea din struguri a rămas cam singura bucurie a cetăţeanului mioritic, afectat pe toate planurile, de la creşterea cursului euro–leu la povara ratelor bancare sau de la asediul gripei misterioase la zvonurile contradictorii legate de vaccinul antigripal.”
Dan-Silviu Boerescu

„Prin Ghidul vinurilor, încercăm an de an să prezentăm vinurile care trec proba timpului şi pe producătorii care reuşesc să-şi îmbunătăţească performanţele şi, în acelaşi timp, ţinem să fim atenţi şi la tendinţele din lume, la semnăturile noilor winemakeri talentaţi, la noile opţiuni de alegere. Sper că Ghidul vinurilor 2010 este un instrument uşor de folosit, prietenos şi care ajută, deopotrivă, pe începător şi pe connaisseur.
Cătălin Păduraru

Dan-Silviu Boerescu conduce ediţia română a revistei Playboy, este scriitor (20 volume publicate), iar în colecţia Lifestyle a semnat, între altele, Grădina Imperiului, Istoria erotică a micului dejun, şi o nouă ediţie a cărţii Dictatura Gastronomică. 1501 mâncări din 1935 de Constantin Bacalbaşa.
Cătălin Păduraru este fondatorul Vinexpert şi www.evinoteca.ro, absolvent al Academiei de Teatru şi Film, membru ADAR (Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România) şi FIJEV (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Vin).

Dan-Silviu Boerescu şi Cătălin Păduraru au semnat împreună Ghidul Vinurilor 2009, carte premiată la Gourmand World Cookbook Awards 2009.

Order Ghidul vinurilor 2010 Preţ @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *