Dan Roam – Pe spatele şerveţelului

Un desen mâzgălit pe un biet şerveţel are un impact mai mare decât un Excel sau un PowerPoint. Ajută la cristalizarea ideilor, la spargerea tiparelor de gândire care ne ţin pe loc şi la obţinerea unui tip de comunicare ce li se adresează tuturor oamenilor.

Soluţiile şi ideile din Pe spatele şerveţelului sunt inspirate de descoperiri ştiinţifice de ultimă oră. Ele vin după douăzeci de ani de experienţă în studiul metodelor vizuale pentru rezolvarea problemelor. Iar instrumentele propuse sunt la îndemâna oricui, pentru că se bazează pe lucruri pe care le facem cu toţii în mod natural în fiecare zi, fără se ne dăm seama: privim, vedem, ne imaginăm.

Dan Roam demonstrează că toţi oamenii au darul gândirii vizuale, chiar şi cei care se jură că nu se pricep deloc la desen.

Pe spatele şerveţelului a fost aleasă de Business Week şi Fast Company drept cea mai inovatoare carte a anului 2008. În topul celor mai bine vândute cărţi din 2008, realizat de celebra librărie online Amazon, ocupă locul 5. A fost tradusă în peste 25 de limbi, devenind bestseller şi în Japonia, Coreea de Sud şi China.

Order Pe spatele şerveţelului Preţ @ RON59,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *