Damian Dibben – Jake Djones şi păzitorii istoriei

1Londra, secolul XXI. Jake Djones, un pusti de  paisprezece ani, este rapit de niste barbati ciudati intr-o zi ploioasa, la intoarcerea de la scoala. Acestia pretind ca actioneaza pentru propria lui siguranta si il duc in cartierul general al organizatiei lor, in Normandia, in … veacul al XIX-lea! Acolo, Jake afla ca parintii lui au disparut si ca ar putea fi oriunde, pentru ca sunt
membri ai Serviciului Secret al Pazitorilor Istoriei, o so­cietate care are misiunea de a pazi istoria asa cum o stim noi, impiedicand un dusman extrem de periculos sa schimbe cursul evenimentelor.

Venetia, iulie 1506. Diabolicul print Zeldt si acolitii sai pun la cale un plan minutios prin care sa declanseze o epidemie de ciuma si sa distruga epoca Renasterii.
Alaturi de cei trei agenti desemnati de organizatia se­creta, Jake se imbarca intr-o calatorie plina de suspans, hotarat sa-si gaseasca parintii.

Avand ca arme doar calitatile sale irinascute, curajul si o sticluta cu un lichid care inlesneste saltul in timp, pustiul isi asuma misiunea de a lupta irnpotriva teribilei armate a printului Zeldt. Aventurile lui sunt pline de rasturnari neasteptate de situatie, in care se confrun­ta cu spionaj de malta clasa, rapiri periculoase, si chiar cu o crima!

Order Jake Djones şi păzitorii istoriei Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *