Csaba Bela Nász – Deschiderea procedurii insolvenţei

Autorul, valorificând doctrina în materie şi jurisprudenţa relevantă cuprinsă în buletine şi culegeri de practică judiciară ale curţilor de apel şi tribunalelor, îşi construieşte demersul pe ideea că procedura insolvenţei nu constituie o pedeapsă pentru debitor, ci un mijloc de protecţie pentru colectivitatea creditorilor.
Structurată în opt capitole, dintre care amintim: scopul şi obiectul procedurii insolvenţei, participanţi, jurisdicţie, condiţiile aplicării, deschiderea procedurii, despre procedura simplificată şi procedura generală, lucrarea acoperă teme de interes nu numai pentru practicienii în insolvenţă, judecătorii-sindici, avocaţi, consilieri juridici, dar şi pentru juriştii aflaţi în formare şi care vor să aprofundeze materia dreptului comercial.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *