Cristian Andrei – Lecţii particulare. Cum să iei în serios viaţa sexuală

Unknown„Dragă prietene,

Să faci dragoste înseamnă să trăieşti cea mai mare sărbatoare a vieţii. Deşi durează cam puţin, această sărbătoare ajunge să te definească, şi de aceea merită sa te pregăteşti îndelung pentru momentele ei. La vârsta la care te afli, dragostea este mai degrabă o cale a cunoaşterii decât una a dobândirii plăcerii. Ea e mai presus de deliciile intelectuale pe care le poţi gusta pe băncile Sorbonei si totuşi mai prejos de profunzimea dobândita prin meditaţie.

Cartea pe care am scris-o despre dragoste Lecţii particulare. Cum să iei în serios viaţa sexuală este un însoţitor, prietene. Ea porneşte de la situaţiile cele mai banale şi ajunge la intimitatea cea mai copleşitoare. Nici vorbă de planşe cu aparatul reproducător sau de ameninţări cu privire la consecinţele vieţii sexuale. În schimb, poţi afla de aici cum arată oceanul de fantasme al fiecăruia dintre voi, cum sună respiraţia erotică sau de ce este părul un simbol al libertăţii sexuale.”

Dr. Cristian Andrei

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *