Crina Leon – Ghid de conversaţie român-norvegian

Lucrarea se adresează celor care doresc să înveţe limba nervegiană, să-şi însuşească cele mai uzuale construcţii şi sintagme întâlnite în vorbirea cotidiană: formule de salut, prezentare, profesia, întrebări uzuale, culori, timpul, călătoria, la cumpărături, banca, poştă, la farmacie şi la medic. Ghidul este un instrument indispensabil turiştilor care călătoresc în Norvegia, oamenilor de afaceri, persoanelor care vor să lucreze în Norvegia sau care iau contact cu vorbitori de limba norvegiană şi, în egală măsură, studenţilor.

De acelaşi autor

Dicţionar de buzunar norvegian-român/român-norvegian

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Crina Leon – Ghid de conversaţie român-norvegian”

  1. ionut cristian spune:

    BUNA ZIUA.UNDE AS PUTEA GASI UN GHID DE CONVERSATIE ROMAN-NORVEGIAN SI INVERS,IN IASI?AS VREA SAL CUMPAR CAT MAI REPEDE.LA COMANDA PE INTERNET TREBUIE SA ASTEPT 9 ZILE DAR NU DISPUN DE ATATA TIMP.POATE STITI VREUN LOC PRIN IASI SAU POATE AVETI CHIAR DVS UNUL…..AS MAI VREA SA STIU SI DACA MAI TINETI CURSURI DE NORVEGIANA LA IASI,CAT COSTA UN CURS SI PE CE PERIOADA SE INTINDE.VA MULTUMESC MULT

  2. Ilă Citilă spune:

    putem sa-l trimitem si mai repede dar platiti taxa de urgenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *