Craig Russell – Roşu pentru totdeauna

Victimele, două personalităţi renumite – un fost membru al mişcării politice de extremă stângă, care ulterior a devenit un susţinător înfocat al ecologismului şi un specialist în genetică, preocupat de
teoria transmiterii amintirilor pe cale ereditară -, sunt găsite ucise la 24 de ore distanţă una de cealaltă. Amândoi bărbaţii fuseseră scalpaţi.
Testele de laborator relevă faptul că cele două fire de păr roşcat descoperite la ambele locuri ale crimei nu aparţin victimelor, ci provin de la una şi aceeaşi persoană, fiind tăiate cu douăzeci de ani în urmă.
Jan Fabel şi echipa sa de investigatori sunt supuşi unei presiuni extraordinare exercitate de lumea politică şi de mass-media, pentru a-l prinde pe ucigaşul poreclit de presă „Frizerul din Hamburg”.
Fabel se trezeşte prins în urzeala intrigilor, obsesiilor şi actelor de răzbunare ce par să-şi aibă obârşia în negura trecutului, cu 16 secole în urmă.

El trebuie să descopere care este legătura între o mumie antică, un grup terorist de mult desfiinţat, al cărui lider infam e un ucigaş care trăieşte cu convingerea că reîncarnarea sa are drept scop pedepsirea, printr-un act teribil de răzbunare, a celor care l-au trădat în viaţa anterioară.

Order Roşu pentru totdeauna Preţ @ RON27,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *