Cormac O’Brien – Vieţile secrete ale preşedinţilor americani

Uitaţi de manualele rigide şi plictisitoare! Istoria americană n-a fost niciodată atât de amuzantă. Cormac OBrien ne propune o lecţie de istorie cum n-am mai întâlnit, aruncând o lumină cu totul nouă asupra bărbaţilor care au ocupat de-a lungul anilor cea mai înaltă funcţie în stat: Preşedinţii Statelor Unite.

Cu un capitol dedicat fiecărui preşedinte în parte, începând cu George Washington şi până la proaspătul ales Barack Obama, Vieţile secrete ale preşedinţilor americani abordează toate întrebările şi problemele spinoase pe care celelalte cărţi de istorie se feresc să le pună în discuţie: Câţi dintre tipii ăştia îşi înşelau de fapt soţiile? Există cu adevărat tuneluri secrete pe sub Casa Albă? Și ce-a fost în capul lui Nancy Reagan când a apărut într-un serial de televiziune?

Cormac OBrien face portretele necenzurate ale bărbaţilor de la Casa Albă, presărate cu sute de amănunte picante, fapte puţin cunoscute, strigătoare la cer şi de-a dreptul sărite de pe fix. Veţi afla că: George Washington cheltuia pe băutură sume exorbitante, lui John Quincy Adams îi plăcea să se scalde gol puşcă în râul Potomac, Gerald Ford a lucrat ca fotomodel pentru coperta revistei Cosmopolitan. Warren G. Harding a pariat şi a pierdut la cărţi un set nepreţuit de porţelanuri de la Casa Albă iar Jimmy Carter a declarat că a văzut un OZN în Georgia.

Order Vieţile secrete ale preşedinţilor americani Preţ @ RON19,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *