Constantin Brânzan – Avocatul poporului. O instituţie la dispoziţia cetăţeanului

Cititorul va găsi în cartea domnului dr. Constantin Brânzan explicaţii documentate şi competente referitoare la izvoarele acestei instituţii, la varietatea formelor sub care se prezintă ea în ţările europene, la specificul românesc, aşa cum rezultă din Constituţie precum şi din Legea Avocatului Poporului. într-un cuvânt, lucrarea cuprinde, într-o reuşită sinteză, istorie, actualitate şi perspectivă, aceasta din urmă exprimată în interesantele propuneri de lege ferenda.
Fără îndoială, o carte se recomandă singură. Cuvintele noastre nu sunt, şi nu pot fi, mai mult decât un îndemn la lectură. O lectură care merită înfăptuită.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Constantin Brânzan – Avocatul poporului. O instituţie la dispoziţia cetăţeanului”

  1. Botezatu spune:

    doresc o consultatie juridica.In 26 oct.2010 am solicitat la Romtelecom rezilierea contractului de telefon si internet incepand cu 6 dec.2010 intrucat pe 28 oct.2010 plecam din tara.La intoarcere in 25 august 2011 am constatat ca mi se intocmise facturi in continuare pentruca nu mi se reziliase contractul.Inainte de parasirea tarii am solicitat bancii sa imi plateasca factura pana pa 6 dec.2010 insa intrucat romtelecomul a continuat sa trimita facturi bancii aceasta le-a achitat pana in luna septembrie cand am solicitat incetarea platilor.In urma reclamatiei facute mi s-a raspuns ca au contactat pe data de 4 noembrie o persoana de contact care sa trimita prin fax,online sa posta actele mele de identitate si pentruca nu au fost trimise nu au putut rezilia contractul.Nu inteleg de ce aveau nevoie de aceste acte intrucat pe 26 oct.2010 m-am prezentat personal cu actele de identitate si contractul si am solicitat rezilierea am si confirmarea cererii Mi s-a spus sa sun la 1930 sa anunt sa vina echipa pentru deconectare.Am dat telefon ,se poate verifica si am solicitat venirea echipei pe 26 sau 27 intrucat pe 28 la ora 7 am.decola avionul.Inainte de plecare am scos telefonu si internetul si nu au fost folosite de nimeni.Nu cred ca era nevoie pentru deconectare sa intre la mine in apartament.aceasta se poate face din bloc sau de la romtelecom nu de la mine din casa.Nu imi pot permite da ofer romtelecomului peste 700 roni din neglijenta unor angajati.In speranta ca ma ve-ti ajuta sa imi recuperez banii incasati pentru niste servicii de care nu am beneficiat VA MULTUMESC

  2. Botezatu spune:

    doresc o consultatie juridica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *