Coman Claudiu – Sfera publică şi imaginea politică

Fiecare dintre aceste două teze reprezintă o sarcină pentru producătorul de imagine. Un punct de vedere mai util este cel care priveşte imaginea ca o legătură între candidaţi, profesionişti şi votanţi. Din moment ce candidaţii caută anumite roluri şi calităţi stilistice în candidaţii ideali, prin intermediul mass-media, creatorii de imagine evidenţiază calităţile corespunzătoare ale clienţilor.
În societatea contemporană opinia publică este în general mediată de mijloacele de comunicare în masă, care cuprind „sfera publică”.
Această arenă este caracterizată de conflictul dintre piaţă şi principiile democratice şi rivalitatea dintre interesele politicienilor şi mass-media. Opinia „publicului” nu este creată complet deliberat, ci este construită cu ajutorul sistemelor de comunicaţie, în conflict cu actorii politici, care caută să deţină controlul răspândirii informaţiei şi să manipuleze sfera publică.

Order Sfera publică şi imaginea politică Preţ @ RON26,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *