Editura Art – Colinde de Crăciun (cu pian)

1Cântă, după partituri, 7 dintre colindele tale preferate cu ajutorul pianului electronic. O colecţie de colinde uşor de cântat, printre care Moş Crăciun cu plete dalbe, Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele. Pentru a cânta la pianul electronic nu trebuie decât să apeşi pe clapele care corespund culorii şi numărului marcat pe nota aflată deasupra fiecărui cuvânt.

Copiii trebuie să apese clapele albe şi negre corespunzătoare notelor colorate, putând urmări, în caseta de sub partitură, cuvintele care însoţesc melodia. Sistemul de codificare al notelor după culoare, utilizat în această carte, a fost adaptat după sistemul convenţional de notaţie muzicală pentru ca melodiile să fie mai uşor de cântat de copiii mai mici. Sistemul nu reprezintă notaţia muzicală standard. Fiecare cântec este însoţit de ilustraţii full-color.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *