Codruţ Sarafoleanu – Tratat de Chirurgie. ORL şi Chirurgie Cervico-Facială. Vol 1

imagineTratatul  de Chirurgie, volumul I –  ORL SI CHIRURGIE CERVICO-FACIALĂ coordonat de Prof. Codruţ Sarafoleanu însumează 700 de pagini, fiind elaborat de un colectiv de 28 de autori şi acoperă toată patologia chirurgicală a specialităţii.

„Volumul de ORL apare după mai bine de 40 de ani – cel anterior a apărut în 1964 şi a fost reeditat în 1982. E bine că am fost incluşi de coordonatori printre specialităţile chirurgicale, mai ales după progresele extraordinare înregistrate în această specialitate”, a spus prof. Codruţ Sarafoleanu.

Sumarul include patologia infec­to-in­flamatorie otolaringo­lo­gi­că, pa­tologia tumorală benignă şi malignă, patologia de graniţă oto­ri­no­la­ringologică, patologia vasculară otorinolaringologică, traumatologia şi patologia pediatrică, chirurgia sindroamelor obstructive de căi superioare în somn, patologia chirurgicală a afecţiunilor neurologice otorinolaringologice.

 

 

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Codruţ Sarafoleanu – Tratat de Chirurgie. ORL şi Chirurgie Cervico-Facială. Vol 1”

  1. Magda Popa spune:

    Buna seara!
    cum pot achizitiona si eu cartea Codruţ Sarafoleanu – Tratat de Chirurgie. ORL şi Chirurgie Cervico-Facială
    La ce pret o aveti?
    In speranta unei bune colaborari, va multumesc anticipat

  2. Ilă Citilă spune:

    Buna ziua. Din pacate nu mai avem acest volum si conform editurii nici nu va mai fi reeditata. Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *