Clipa Cristian – Drept administrativ. Teoria funcţiei publice I

Volumul de fata – caruia ii vor urma altele doua (referitoare la raspunderea juridica a functionarilor publici, respectiv la nasterea, modificarea, suspendarea si incetarea raportului juridic de serviciu, precum si la cariera functionarului public) – abordeaza o gama extrem de larga de probleme legate, determinate ori chiar provocate de raportul de serviciu sau de functie publica.

Detalii: Drept administrativ. Teoria functiei publice I.

Chestiunile-cheie pe care se concentreaza lucrarea sunt natura raportului juridic de serviciu, partile acestui raport, obiectul sau, precum si continutul relatiei speciale nascute intre o autoritate publica si functionarul ei. O atentie deosebita acorda autorul ansamblului de drepturi si indatoriri care intra in continutul oricarui raport juridic de serviciu si de care se poate prevala, respectiv de care este tinut orice functionar public.

Cartea se adreseaza in primul rând studentilor facultatilor de drept si de administratie publica, insa poate fi utila, deopotriva, si celor care, intr-un fel sau altul, participa la derularea raporturilor juridice de serviciu in cadrul autoritatilor si institutiilor publice.

Order Drept administrativ. Teoria funcţiei publice I Preţ @ RON49,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *