Claudiu Simion – Să iubeşti un înger

CopertaDupă douăzeci de ani de aşteptare, Holden Torhmon îi descoperă pe ultimii doi descendenţi ai Ordinului Luces, singura piedică în calea lui. Ar putea să-i distrugă uşor, dar o simplă execuţie nu l-ar mai satisface acum. Plănuieşte ceva mai elaborat… Conştientă de puterea ei, Fareda Nsoromna îi este loială lui Torhmon. Atâta timp cât interesele lor coincid. Înglodat în datorii, urmărit de FBI şi de bandele locale, Charez Taal nu mai are opţiuni. Peste câteva ore însă, situaţia ia o întorsătură spre mai rău. Inimaginabil mai rău.
De cealaltă parte a lumii, Kiarh Taal primeşte o veste cutremurătoare… Kenda Tau este singurul care ştie răspunsul: dacă vrei să învingi Întunericul, ai nevoie de Lumină. Multă Lumină…

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *