Claudia Roşu – Drept procesual civil. Partea specială

Publicarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă a determinat completarea materialului cu noile prevederi, unele titluri reprezentând o noutate în sistemul judiciar românesc. Dintre acestea, cele care se referă la Partea specială privesc modul de soluţionare a căilor de atac, dispoziţii privind asigurarea unei practici judiciare unitare, arbitrajul, executarea silită şi procedurile speciale care au fost îmbogăţite cu noi instituţii: procedura punerii sub interdicţie judecătorească, procedura de declarare a morţii, sechestrul asigurător al navelor civile, procedura ordonanţei de plată, procedura cu privire la cererile de valoare redusă, evacuarea din imobilele folosite sau ocupate fără drept, procedura privitoare la înscrierea drepturilor dobândite în temeiul uzucapiunii, cauţiunea judiciară.
Prezentul manual realizează astfel o trecere de la reglementările actuale la cele viitoare, care trebuie cunoscute şi însuşite.

De acelaşi autor

Drept procesual civil. Partea specială. Caiet de seminar

Order Drept procesual civil. Partea specială Preţ @ RON60,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *