Claudia Manuela Neguţ – Sinteze şi teste de biologie vegetală şi animală pentru bacalaureat admitere la facultatea de farmacie. Concursuri şcolare

Această lucrare se adresează elevilor care se pregătesc pentru susţinerea examenelor de bacalaureat, de admitere la Facultatea de Farmacie şi pentru olimpiadele şcolare sau pentru evaluare curentă sau semestrială la BIOLOGIE VEGETALĂ ŞI ANIMALĂ, din materia claselor a IX-a şi a X-a.

Abordarea temelor şi a conţinuturilor s-a realizat conform curriculum-ului naţional în vigoare, aprobat de Ministerul Educaţiei, fără a reflecta viziunea unui manual anume. Astfel, această lucrare va fi accesibilă oricărui candidat care a parcurs materia la clasă, nefiind necesară parcurgerea tuturor manualelor alternative curente.

 

Prima parte a lucrării cuprinde sinteze ale noţiunilor de biologie vegetală şi animală, utile în special pentru pregătirea examenului de bacalaureat, dar şi pentru pregătirea pentru olimpiada de biologie sau pentru evaluarea curentă sau semestrială. În plus, sintezele „dirijează” şi „orientează” candidatul în conţinuturile programei, accesibilizându-le.

Cea de-a două parte cuprinde exemple de teste originale, formulate conform metodologiei de desfăşurare a examenului de bacalaureat. Fiecare test este organizat, conform modelului propus de Ministerul Educaţiei sub forma a trei subiecte (subiectul I cu patru subpuncte, subiectul al II-lea cu două subpuncte, iar cel de-al treilea, cu două subpuncte, dintre care unul cu un minieseu). Fiecare test este însoţit de exemple argumentate de răspunsuri posibile.

Order Sinteze şi teste de biologie vegetală şi animală pentru bacalaureat admitere la facultatea de farmacie. Concursuri şcolare Preţ @ RON20,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *