Claudia Golea – Flower-Power Tantra

Claudia Golea este una dintre cele mai transgresive si erotice scriitoare a generatiei 2000. A trait mult timp în Japonia si Thailanda, ani pe care îi regasim în romanele ei: „Planeta Tokyo”, „Tokyo by night”, „Vara în Siam„. Este o fata de diplomat, si-a început scoala la Paris, s-a întors la Bucuresti si, pentru ca a facut o pasiune pentru Japonia, se înscrie la Facultatea de Limbi Straine, sectia japoneza. Când a început Revolutia din ’89, a plecat la Paris, la niste prieteni de familie. Ingenua si fecioara, face brusc o pasiune pentru un tânar japonez, Hiroshi, cu care-si începe initierea erotica. Dupa terminarea povestii de amor, cauzata de raceala acestuia, cade prada psihozei. Lupta cu schizofrenia, cu drogurile si tratamentele este descrisa într-o maniera deopotriva comica si realista.
Cartea este, de fapt, povestea unei initieri în viata si amor, cu traversarea unei crize boeme care marcheaza gasirea unui nou stil de trai, marcat de sex, droguri si exotisme.

De acelaşi autor

Vară în Siam

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *