Claude Marc Aubry – Ghidul îndrăgostitului

1În general, ştim ce trebuie să facem ca să avem o viaţă profesională reuşită: să avem diplome, să ne formăm într-o meserie, să ne alegem drumul care ni se potriveşte cel mai bine şi să ne urmăm vocaţia.
Dar în dragoste, există vreo reţetă? De mici am fost amăgiţi cu poveşti despre prinţi şi prinţese, care se încheiau cu nunta şi cu sărutul de rigoare. Dar care este continuarea? Oare au reuşit cei doi să transforme frumoasa lor poveste de dragoste într-una fără sfârşit? Nu vom şti niciodată. Chiar dacă nu avem reperele necesare pentru a afla răspunsul, totuşi nu ne-am pierdut speranţa; tot aşa ne aventurăm în meandrele unei idile fără hartă şi fără busolă. Este ca şi cum am face o călătorie într-un ţinut îndepărtat de care am auzit, dar pe care nu-l cunoaştem. De aceea, de multe ori, riscăm să ne rătăcim pe drum…
Ne lipseşte un ghid bun pentru a ajunge cu bine la destinaţie.

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *