Clara Sanchez – Misterul numelui tău

Unknown34.99 – 17.49 Lei

Misterul numelui tău este unul dintre cele mai tulburătoare romane de Clara Sanchez, cea mai premiată scriitoare spaniolă contemporană. Romanul publicat în 2010, care a și luat unul dintre cele mai prestigioase premii de literatură din Spania, premiul Nadal, este un thriller psihologic despre urmele lăsate de cruzimea și zădărnicia războiului.

Cartea și-a cucerit cititorii prin prospețimea personajelor, actualitatea subiectului și talentul narativ, vânzându-se în mai bine de 500 000 de exemplare. Prin stilul ei direct și fără menajamente, abordând însă subiecte subtile și pline de tensiune, scriitoarea a reușit ca, în ultimii ani, să cucerească editurile, critica, un număr imens de admiratori și să obțină cele mai importante premii literare spaniole.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Clara Sanchez – Misterul numelui tău”

  1. Bookish Style spune:

    O propunere interesanta mai ales ca dintre scriitori contemporani spanioli am citit-o doar pe Care Santos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *