Ciprian Enea – Jurnalul unui călător boem

Privind mumia lui Mao din mausoleul omonim aflat în mijlocul pieţei Tiananmen din Beijing, Ciprian află de la ghidul său că temutul lider comunist s-a iubit cu peste 3500 de femei. Conform filosofiei taoiste, aceasta era calea pentru a obţine nemurirea. Ulterior, autorul realizează că aproape toţi oamenii puternici au încercat să-şi găsească propria piatră filosofală făcând amor cu cât mai multe partenere. Hotărât să-şi învingă demonii personali şi frica de ireversibilitatea timpului, Ciprian Enea porneşte într-o călătorie prin 100 de ţări, care durează şase ani. În fiecare dintre ele se familiarizează cu farmecele localnicelor, dar şi cu peisajele, edificiile, gastronomia şi tradiţiile specifice. O carte savuroasă, despre lucrurile la care fiecare dintre noi visează, dar pe care puţini îndrăznesc să le pună în practică!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

4 Responsesto “Ciprian Enea – Jurnalul unui călător boem”

  1. maud spune:

    pot gasi cartea free? mi-ar face placere sa o citesc

  2. victor spune:

    am cumparat-o cu revista unica, e 15 RON.
    e ok cartea, dar din ce am rasfoit-o, multe din experientele erotice sunt cu prostituate sau fete care practica masajul erotic.
    are si tot felul de povesti , unele din copilarie, unele destul de plictisitoare.
    e o carte buna in calitate de ghid de calatorie, probabil si de ghid pentru turism sexual.
    recunosc, inca n-am citit-o pe toata.

  3. teo spune:

    este o carte foarte interesanta, inca nu am terminat de citit. este cu revista unica intr-adevar, dar voiam sa mi-o cumpar oricum.

  4. doris spune:

    O carte interesanta, din care poti afla multe informatii interesante despre locuri, obiceiuri, legende; multe povesti apetisante despre sex traite la modul tumultuos la care altii nici nu viseaza. Ma bucur ca autorul si-a gasit Graalul prin rostul de a avea copii. Remarc ca toata viata scriitorului a fost marcata de trairile copilariei Micului Chris….O carte care te relaxeaza atunci cand nu doresti sa te uiti la televizor si stii sigur ca citind-o , cu siguranta faci un lucru mult mai bun….o carte pentru care abia astepti sa ai un pic de timp pentru a mai citi din ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *