Ciobanu Viorel Mihai – Noul Cod de procedură civilă. Comentat şi adnotat. Vol I. Art 1-526

Noul Cod de procedura civila – comentat si adnotat (vol. I – art. 1-526), sub coordonarea dlui prof. univ dr. Viorel Mihai Ciobanu, președintele Comisiei de elaborare a proiectului Legii nr. 134/2010, și a dlui conf. univ. dr. Marian Nicolae, membru al aceleiași comisii, este o lucrare completa, practica și explicativa care asigura „cheia” interpretarii, cunoașterii și aplicarii corecte, unitare și juste a noii reglementari procesuale civile, reglementare care constituie totodata dreptul comun (ius commune) pentru orice alte materii procesuale, cum sunt procedura contenciosului constituțional, a contenciosului administrativ general, contenciosului fiscal ori contenciosului penal, dupa caz.

Scris de un colectiv format, in mare parte, din membrii comisiilor de elaborare a proiectului Noului Cod de procedura civila și a proiectului legii pentru punerea in aplicare a acestuia, cu toții autori cu multa experiența și mare prestigiu profesional, primul volum, cuprinzand art. 1-526 (Titlul preliminar, Dispozițiile generale, Procedura contencioasa), ofera prima viziune analitica, integrala și integrata a noilor reguli de procedura civila și reprezinta, indiscutabil, un instrument de lucru indispensabil pentru orice teoretician și practician al dreptului, inclusiv pentru studenții, masteranzii și doctoranzii in drept civil, procesual civil sau public, dupa caz.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *