Christopher Vasey – Reglaţi-vă echilibrul acido-bazic. O viziune completă

CarteSuntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colecţia  „să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.

Christopher Vasey, unul dintre cei mai renumiţi naturopaţi, ne furnizează, în cartea de faţă, instrumentele necesare pentru a ne putea măsura, corecta şi menţine echilibrul acido-bazic din organismul nostru, al cărui dezechilibru stă la originea celor mai multe dintre problemele de sănătate ale omului modern.
Programul propus de doctorul vasey include trei paşi, uşor de urmat de fiecare dintre noi:
1.  Măsurarea ph-ului;
2. Modificarea alimentaţiei prin eliminarea alimentelor acidifiante din dietă. Vom gasi exemple de meniuri complexe si variate, dintre care putem alege pe cele adecvate gustului şi stilului personal de viata;
3. Menţinerea echilibrului acido-bazic la un nivel optim. Acest al treilea pas reprezintă practic un pariu pe viaţă, pe care-l facem faţă de noi înşine, dacă dorim să ne păstrăm starea de sănătate şi buna-dispoziţie. Avem la îndemână o serie întreagă de suplimente şi revitalizante bazice, o varietate de plante medicinale care, preparate şi administrate după reţetele propuse de Christopher Vasey, nu vor întârzia să îşi arate efectele benefice asupra organismului nostru.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *