Christopher Reich – Legea conspiraţiei

Jonathan Ransom alpinist de clasă mondială şi chirurg experimentat, schiază împreună cu frumoasa lui soţie Emma în înzăpeziţii Alpi Elveţieni. O furtună de zăpadă se porneşte ca din senin, Emma se accidentează grav şi moare în adâncurile unei crevase.
Douăzeci şi patru de ore mai tarziu, Jonathan primeşte un plic adresat soţiei sale în care găseşte două bilete de bagaje. Atacat în mod inexplicabil de poliţia elveţiană şi obligat să fugă, Jonathan se trezeşte dintr-o dată urmărit internaţional şi ţinta unui asasin misterios. Pas cu pas, el este prins tot mai adânc într-o lume a terorismului global, o lume în care nimeni nu este cine pare şi unde scopul scuză mijloacele. Singura lui şansă de supravieţuire depinde de descoperirea crudului adevăr legat de viaţa secretă a soţiei sale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *