Christophe Andre – Cum să-ţi construieşti fericirea. O psihologie a fericirii

UnknownDespre fericire, noi românii vorbim şi gândim adesea prin prisma unui amestec de prejudecăţi tradiţionale şi recente: fericirea este un fel de fata morgana care se îndepărtează pe măsură ce ne apropiem de ea; dacă e totuşi de conceput realizarea fericirii, atunci ea nu poate consta decât în sacrificiul nostru spre binele generaţiilor viitoare; sau: banii nu aduc fericirea şi, mai nou, din perioada de tranziţie, banii aduc fericirea.

Exponent al culturii occidentale, autorul francez Christophe André ne demonstrează convingător că fericirea depinde în mare măsură de noi înşine, ne prezintă mijloacele pentru a o construi şi ne oferă chestionarele cu ajutorul cărora să ne apreciem gradul de fericire. O carte practică şi lipsită de prejudecăţi…

De acelaşi autor

Cum să ne exprimăm emoţiile şi sentimentele

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *