Christine Harvey – În căutarea profitului. Ghid esenţial pentru atingerea succesului în vânzări şi marketing

Această carte are efectul unei forţe motrice pentru tot ceea ce înseamnă marketing, acoperind o gamă extinsă de subiecte – de la analiza situaţiei curente a companiei până la implementarea unui nou plan de afaceri şi de la controlul managerial până la interfaţa dintre vânzări, finanţe, producţie şi service.

Lucrarea se bazează pe experienţa a sute de companii – unele mari, altele mici – din lumea întreagă. Este indispensabilă pentru manageri şi întreprinzători, dar şi pentru acei angajaţi care doresc să se situeze în viitor pe poziţii manageriale. În plus, este esenţială şi pentru studenţii care se pregătesc să pătrundă în universul afacerilor. Şi este binevenită pentru cei implicaţi în vânzări şi în alte activităţi conexe.

Christine Harvey e considerată un fel de guru al afacerilor, iar Bill Sykes este recunoscut drept un expert în dezvoltare organizaţională. Împreună, cei doi autori ne dezvăluie câteva secrete de business:

• Lucrurile fundamentale pe care trebuie să le ştii despre vânzări

• Modul perfect de a motiva

• Tehnicile de bază pentru a facilita procesul de vânzare-cumpărare

• Cele mai bune căi de a dărâma bariera obiecţiilor

• 6 moduri de a nu mai pierde inutil contracte

• Analiza situaţiei curente şi crearea zonelor de dezvoltare

• Succese şi eşecuri pe pieţele internaţionale

• Consolidarea planurilor de viitor

Putem spune că este o carte de afaceri extrem de pragmatică. Incluzând o serie de tehnici testate, această lucrare vă ajută în dezvoltarea eficienţei personale şi de afaceri. Şi este o lectură obligatorie mai ales pentru cei interesaţi de extinderea afacerii.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *