Chris Bohjalian – Dublă constrângere

1Când Laurel Estabrook, studentă în al doilea an la colegiu, este atacată în vreme ce se plimba cu bicicleta pe un drum din Vermont, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna.

Până atunci o fată deschisă şi înconjurată de prieteni, Laurel îşi găseşte refugiul în fotografie şi începe să lucreze ca voluntară, apoi, după terminarea colegiului, ca angajată a unui adăpost pentru oamenii străzii. Acolo îl cunoaşte pe Bobbie Crocker, un bătrân suferind de schizofrenie, a cărui singura avere este o cutie de fotografii pe care o ţine departe de ochii curioşilor. Când Bobbie moare pe neaşteptate. Laurel descoperă ca poveştile acestuia erau adevărate: Bobbie Crocker fusese cândva un fotograf de succes, care lucrase cu personaje legendare precum Chuck Berry, Robert Frost şi Eartha Kitt.

Pe măsura ce fascinaţia lui Laurel faţă de viaţa lui Bobbie începe să se transforme în obsesie, ea devine convinsă că unele dintre fotografiile acestuia dezvăluie un secret de familie întunecat, adânc ascuns. Iar căutarea adevărului o va purta într-un joc de-a şoarecele şi pisica cu cei care o urmăresc şi care susţin că vor să o salveze.

În acest fascinant thriller literar, plin de personaje complexe şi surprinzătoare, printre care îi întâlnim pe Jay Gatsby şi pe Daisy Buchanan, Chris Bohjalian îşi poartă cititorii într-o călătorie memorabilă, surprinzătoare şi obsedantă.

Order Dublă constrângere Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *