Charles Panati – Cartea sfârşiturilor

După fascinanta Carte a inceputurilor, Charles Panati revine în Cartea sfârşiturilor cu relatări surprinzătoare asupra modului în care oameni celebri, specii animale, obiceiuri şi practici au dispărut, de-a lungul timpului, de pe scena vieţii.

Citind-o, veţi afla:

– Ultimele cuvinte ale lui Oscar Wilde, Thomas Edison, Freud şi alţii.

– Ce a determinat dispariţia dinozaurilor? Cum au murit Buddha, Cleopatra, Arhimede, Cristofor Columb, etc.

– Ce a reprezentat prostituţia sacră?

– Despre diverse forme de pedepse capitale: de la răstignire la injecţia letală.

Ilustrată cu numeroase desene şi fotografii de arhivă, elaborată pe baza unei bogate bibliografii, cartea de faţă reprezintă un compendiu complet şi accesibil al extrem de interesantelor lucruri mărunte şi al faptelor profunde din istoria sfârşiturilor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Charles Panati – Cartea sfârşiturilor”

  1. Lucelia spune:

    Buna, Eu anul trecut am facut un aeftsl de circuit prin Romania, deci vorbesc in cunostinta de cauza. Traseul a fost Bucuresti-Tulcea-Sulina-Braila-Iasi-Suceava-nordul Moldovei-Maramures-Cluj-Sighisoara-Bucuresti. A durat vreo 10 zile si a meritat tot efortul si toti banii. M-am simtit neasteptat de bine dar pot sa spun ca nu a fost chiar atat de ieftin pe cat credeam. Am scris pe blogul meu atunci impresii si multi dintre cei care comentau erau incantati si ei de ceea ce le povesteam, fapt ce m-a facut sa cred ca, exact cum ai spus si tu, multi merg prin alte tari si prin Romania, mai putin. Foarte util si documentat articolul tau! Felicitari!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *