Charles Manz – Puterea eşecului

Desenat pe hîrtie, eşecul arată ca o groapă, dar dacă întoarceţi hîrtia, veţi vedea muntele succesului. E doar o problemă de perspectivă. Prin simple idei ca aceasta, autorul vă învaţă să redefiniţi eşecul, să-l priviţi ca pe un moment trecător al evoluţiei dvs.
De cîte ori aţi încercat să clădiţi un vis şi, dacă n-aţi avut succes, v-aţi spus: „A doua oară nu mai risc”? Credeţi că a fost vorba de prudenţă? Aş, v-a fost frică de eşec.
Hai, fiţi sinceri cu dvs. şi recunoaşteţi: de cîte ori aţi renunţat la visuri din cauza fricii de eşec? Pe atunci habar n-aveaţi de Puterea eşecului sau, mai bine spus, aţi crezut că eşecul are numai putere distructivă.

Ei bine, Charles C. Manz are o veste bună pentru dvs.: V-AŢI ÎNŞELAT! Studiind eşecul pe toate părţile, a descoperit că este un veritabil combustibil pentru succes.
Luîndu-l ca pe un obstacol temporar, veţi reuşi să vedeţi în eşec o ocazie sau o provocare şi veţi putea să-l fructificaţi.
Chiar dacă aţi crede că e o nebunie şi tot merită să încercaţi.
Doar ştiţi vorba aceea: tot răul e spre bine!

Order Puterea eşecului Preţ @ RON14,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *