Charles Frazier – Cold Mountain

1Dupa patru ani de lupte cumplite în Războiul de Secesiune, un tînăr fermier dezertează din spitalul militar în care era internat și pornește să străbată pe jos lungul drum dintre front și satul de baștină de la poalele masivului Cold Mountain. Aici îl așteaptă femeia iubită, transformată treptat, pe parcursul anilor de privațiuni, dintr-o tînără mondenă într-o fermieră supraviețuitoare. Pe drumul de întoarcere, evadatul trece prin cele mai felurite peripeții și primejdii.

Romanul Cold Mountain a fost transpus pe marele ecran de Anthony Minghella, filmul avindu-i in rolurile principale pe Jude Law si Nicole Kidman. Renee Zellweger a cistigat cu acest film Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Order Cold Mountain Preț @ RON22,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *