Cezar Cezar Th. Niculescu + colectiv – Anatomia şi fiziologia omului. Compendiu

49.90 – 39.90 Lei

Realizat de un colectiv de autori alcătuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia şi fiziologia omului în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureti, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetică a cunoştinţelor pe care trebuie să le acumuleze cel ce doreşte să se pregătească cu seriozitate şi să se perfecţioneze într-unul din domeniile complexe şi de mare interes ale biologiei.

Valorificându-şi experienţa ştiinţifică şi didactică acumulată de-a lungul anilor, cei ce au colaborat la elaborarea şi pregătirea volumului Anatomia şi fiziologia omului. Compendiu pentru tipar  ;i-au propus s[ pună la îndemâna diverselor categorii de cititori cărora li se adresează, un instrument de lucru util în aprofundarea cunoştinţelor şi datelor acumulate anterior, oferindu-le un punct de sprijin atât de necesar pentru desăvârşirea pregătirii lor profesionale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Cezar Cezar Th. Niculescu + colectiv – Anatomia şi fiziologia omului. Compendiu”

  1. albu ovidiu alexandru spune:

    doresc sa cumpar aceasta carte !!! adresa str. luceafarului nr. 3 bloc p1 ap 25 oras dej cod 405200 judet cluj
    un singur exemplar . asi dori sa il primesc prin posta

  2. Ilă Citilă spune:

    Din pacate nu mai este disponibil acest volum. Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *