Celine Dion – Visul meu, povestea mea

Poate ca nu a fost vorba chiar de noroc. Citindu-i memorialistica vei înţelege că a fost vorba mai mult de muncă decât de noroc, ca şi în cazul altor oameni celebrii.

Céline Dion, cel mai dinamic talent vocal al timpurilor noastre, ne oferă o poveste de viaţă ce inspiră, impresionează şi lasă loc de reflecţii.

Céline deschide paginile cărţii Visul meu, povestea mea pentru noi, cititorii, şi ne invită cu generozitate în turnee, în studioul de înregistrare şi în spatele scenei, acolo unde poţi să vezi cum munca incredibilă construieşte magia. Cartea sa nu este o cronică seacă a succeselor profesionale şi a întâlnirilor cu legende ale industriei spectacolelor, ci este o veritabilă poveste de dragoste. Ne este una demnă de marile romane, al carei rezultat fericit a fost căsătoria cu René Angelil, impresarul şi sufletul ei pereche. Drama trăită de ei doi la vestea ca René suferea de cancer este redată în cuvinte grăitoare, şi la fel lupta împotriva bolii. Victoria obţinută a întărit iubirea care îi uneşte şi aceasta şi-a găsit implinirea în.emoţia sentimentelor materne.

Order Visul meu, povestea mea Preţ @ RON33,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *