Catherine Fisher – Carcera

49.90 – 44.00 Lei

Imaginează-ţi o închisoare atât de vastă, încât conţine celule şi coridoare, păduri, oraşe şi mari. Imaginează-ţi un prizonier lipsit de memorie, convins că vine de Afără, deşi închisoarea a fost sigilată de secole şi un singur om a reuşit să evadeze. Imaginează-ţi – într-o societate în care timpul este interzis, menţinuta într-o lume din secolul al şaptesprezecelea şi condusă de computere, o fată, Claudia, obligată să ia parte la o căsătorie aranjată, prinsă într-un complot de asasinare de care-i e groază şi pe care, totodată, şi-l doreşte.

„Se deosebeşte de orice altceva… Dimensiunile sale imaginative şi sfârşitul uluitor fac din această carte unul dintre cele mai bune romane fantasy scrise în ultima vreme.” The Times

De acelaşi autor

Oracolul

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *