Cartea “Asasin la feminin” intră în Bagajul de Cultură din 17 iulie

Comunitatea SemneBune.ro organizeaza al doilea concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultură” cu premii cărţi pentru vacanţă. Bloggerii împătimiţi de lectură sunt invitaţi să se înscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul Asasin la feminin, scris de Monica Ramirez si oferit de editura Crime Scene.

Volumele pot fi ridicate incepand de duminică, 17 iulie, ora 12, de la ceainăria Serendipity Tea din Bucureşti. Pentru a intra în concurs, bloggerii vor publica pe blogul personal recenzia cărţii şi vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook împreună cu un text de maxim 200 de caractere care să argumenteze de ce merită citită cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii şi argumentări votând prin LIKE până sâmbătă, 23 iulie, ora 18. Primele 3 postări în ordine descrescătoare a numărului total de LIKE-uri vor câştiga de la editura Tritonic un pachet de 10 cărţi (locul 1), un pachet de 5 cărţi (locul 2), respectiv un pachet de 3 cărţi (locul 3).

Premierea câştigătorilor va avea loc a doua zi, duminică, 24 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea.

Despre SemneBune

SemneBune.ro integrează informaţii despre evenimente cultural-literar, cărţi, scriitori şi editori pentru comunitatea cititorilor şi scriitorilor amatori din România.

Despre carte

Asasin la feminin” este un thriller românesc care pune în lumină psihologia duală a criminalului de sex feminin. Dură dar gingaşă, eroina dă dovadă de curajul nesăbuit dar manifersta şi teama paralizantă în faţa provocărilor cu care se confruntă-

Pentru detalii, contactati office@adlittera.com.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *