Allen Carr – În sfârşit, nefumător

1În sfârşit, nefumător: metoda miraculoasă pe care o aşteptau toţi fumătorii. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenţă. Nu trebuie să ai o voinţă puternică. Nu eşti supus(ă) unui tratament de şoc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngraşi. E uşor şi plăcut să te laşi de fumat cu metoda Allen Carr.
Dacă eşti fumător/fumătoare şi ai cumpărat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e s-o citeşti. Şi ţi se recomandă să fumezi în timpul lecturii!
Dacă eşti nefumător/nefumătoare şi ai cumpărat cartea pentru cineva drag ţie, nu trebuie decât să-l convingi s-o citească. Dacă nu-l poţi convinge, citeşte-o tu, pentru că ultimul capitol te învaţă cum să transmiţi mesajul cărţii celor din jur. Şi – mai important decât orice – cum să-ţi împiedici copiii să se apuce de fumat.
Metoda uşoară a lui Allen Carr are peste 90% şanse de succes. Ea se bazează pe experienţa proprie a autorului, care după o lungă „carieră” de mare fumător a trecut brusc de la 100 de ţigări pe zi la zero. Consecinţa a fost cartea de faţă, cu traduceri în mai toate limbile globului şi multe milioane de exemplare vândute, şi clinicile „Allen Carr” din întreaga lume, celebre pentru faptul că îţi rambursează banii dacă nu reuşesc să te vindece de fumat.
O primă ediţie a acestei cărţi a apărut în 2004. În 2009, Humanitas Multimedia a publicat audiobookul În sfârşit, nefumător în lectura lui Marius Vintilă.

De acelaşi autor

În sfârşit, nefumător

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

16 Responsesto “Allen Carr – În sfârşit, nefumător”

  1. luminita spune:

    Sint o fumatoare inraita,si imi doresc aceasta carte.De unde pot face rost de ea ?

  2. Ilă Citilă spune:

    de pe site-ul nostru. trimiteti datele dvsde identitate si destinatia postala pe adresa carteaprinposta@bookiseala.ro si in cateva zile va vom onora comanda

  3. daniel spune:

    am 3luni de cand nu mai fumez! si nu mia fost deloc greu sa ma las cu metoda usoara! am citit cartea intro singura zi si dupa ce am terminat-o mi-am dat seama ca nu mai am nici un motiv sa mai fumez!! cititi cartea nu aveti nimic de pierdut, ci numai de castigat!!!

  4. Alex spune:

    In cat timp trebuie citita cartea?

  5. Ilă Citilă spune:

    pana te lasi de fumat:)

  6. Alex spune:

    E adevarat ca trebuie citita in 2 zile?

  7. mona spune:

    fratilor cartea este impresionanta totul pleaca de la creier si pacat ca mai devreme in viata nostra nu am observat cat de usori suntem dusi de val,,si aici ma refer la fumat,,,,eu m am apucat de fumat acum 10 ani din curiozitate si uite ca asa s au scurs 10 ani dar dupa ce am citit toata cartea si am fumat ultima tigara singura senzatie pe care am avut o a fost cea sa vars si a is gata spo,,,sunt nefumatoareeeeeeeee

  8. Magda Dimofte spune:

    Buna ziua, as dori sa comand cartea In sfarsit nefumator. Multumesc,
    Magda Dimofte
    0724 164 931

  9. Silvia spune:

    M-am lăsat de fumat după ce am citit această carte. Asta după ce timp de 9 ani am întreţinut viciul. Am mai mult de un an şi jumătate de cînd am uitat complet ce înseamnă tutunul şi asta fără nici un fel de greutate, aşa cum ar crede mulţi. Cumpăraţi-o şi citiţi-o (în cit timp vreţi, ideea e să o duceţi la bun sfîrşit). Care e cel mai rău scenariu? Să nu vă lăsaţi. Deci nu aveţi nimic de pierdut! Succes!

  10. marius spune:

    Va recomand si eu aceasta carte. Dupa ce aprox. 10 ani am fost fumator, dupa ce am citit aceasta carte am devenit in sfarsit nefumator, fara nici o dificultate. Cartea este geniala! Am 1 luna si ceva de cand m-am eliberat de fumat!

  11. Tarnovan Andreea-Maria spune:

    As dori sa cumpar cartea In Sfarsit,Nefumator 0730905721

  12. Babici Marioara spune:

    As dori sa cumpar cartea In sfârsit nefumator . Multumesc

  13. Babici Marioara spune:

    Doresc , sa cumpar cartea In sfârsit nefumator . Multumesc

  14. Ilă Citilă spune:

    Asteptam comanda la adresa carteaprinposta@bookiseala.ro. Ila

  15. ED spune:

    sunt… in sfarsit nefumatoare dupa 15 ani ..Argumentele din carte sunt reale, nu stiu cum nu m-am gandit la ele pana acum.O recomand in continuare si multumesc autorului…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *