Carmen Firan – Unde începe cerul. Jurnal de caălătorie

„O carte captivantă, scrisă elegant, capabilă să creeze scenarii narative cinematografice care îl plimbă pe cititorul vrăjit de pe înălţimile Himalayei până în Patagonia, de pe treptele de la malul Gangelui până în jungla din America de Sud, de la Machu Picchu, ridicat «unde începe cerul», până în templele Angkor Wat.

Autoarea îşi face din timp şi distanţe aliaţi fideli în descrierea unor călătorii încărcate de magie şi suspans. Fie că descriu în filtru personal India spirituală, întâlnirea cu un şaman din Perú sau asediul asupra oraşului Praga din 1968, povestirile au dramatism şi farmec. O lectură savuroasă, plină de informaţii şi de perspective originale asupra spaţiului şi sensului călătoriei, stimulând imaginaţia şi formulând întrebări provocatoare la răscruce de drumuri, vremuri, vârste, culturi şi mentalităţi.” (Harry Mathews)
Order Unde începe cerul. Jurnal de caălătorie Preţ @ RON24,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *