Carl Hiaasen – Operaţiunea chintă royală

011Tatăl lui Noah este sigur că Dusty Muleman, proprietarul vasului-cazinou Coral Queen, deversează dejecţiile în bazinul portuar, provocând un adevărat dezastru ecologic. Gândindu-se că nu poate demonstra acest fapt, se hotărăşte să facă singur dreptate scufundând într-o noapte vasul. Curând însă vasul-cazinou este scos la suprafaţă şi redat circuitului, iar tatăl lui Noah închis la închisoare. Acum Noah este hotărât să reuşească acolo unde tatăl său a dat greş şi va demonstra că pe Coral Queen se fac în continuare ilegalităţi care pun în pericol mediul înconjurător. Îl ajută şi aliaţii săi, însă Noah are un plan bine gândit pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de Coral Queen.

Carl Hiaasen este un faimos autor de romane poliţiste, dar şi un maestru al romanelor de suspans pentru adolescenţi. Primul roman pentru tinerii cititori a fost bestsellerul mondial, încununat cu 12 premii internaţionale, Bufniţa (Hoot, 2002), apărut la Ed. Nemira în 2006. Operaţiunea Chinta Royală (Flush, 2005) este cel de-al doilea roman scris de Hiaasen pentru cititorii cu vârstele cuprinse între 13 şi 17 ani.

De acelaşi autor

Striptease

Bufniţa


Order Pe un vas cazinou Preţ @ RON21,39

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *