Căpraru Bogdan – Retail banking

1Retail banking-ul a suferit o serie de mutaţii considerabile în ultimele decenii, sub presiunea factorilor economici, politici, sociali şi tehnologici. Capacitatea sa de adaptare dovedită până în prezent relevă faptul că acest domeniu va suferi în continuare schimbări de anvergură, cu implicaţii semnificative asupra societăţii.
Structurată pe şapte capitole, lucrarea se doreşte a fi o introducere în activitatea bancară de retail, adresându-se studenţilor, angajaţilor din bănci şi tuturor celor care sunt interesaţi de acest subiect.
Cartea cuprinde aspecte legate de tipurile de instituţii financiar-bancare de retail, produsele şi serviciile bancare specifice, particularităţi ale strategiilor de marketing bancar, aspecte privind resursele umane în retail banking, managementul riscului şi al performanţei bancare în retail banking.
De asemenea, prezintă anumite particularităţi ale activităţii bancare de retail din diferite ţări, abordând şi problema efectelor crizei financiare internaţionale, izbucnită în anul 2007.

De acelaşi autor

Activitatea bancară. Sisteme, operaţiuni şi practici

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *