Cal Orey – Puterile vindecătoare ale uleiului de măsline

Din Antichitate şi până azi, uleiul de măsline a avut numeroase întrebuinţări, de la vindecarea diverselor boli până la utilizarea în cosmetică şi la treburile casnice. Faptul că regimurile alimentare bazate pe uleiul de măsline pot prelungi viaţa şi preveni îmbolnăvirile este chiar atestat ştiinţific.

Cartea semnată de Cal Orey conţine reţete sănătoase cu ulei de măsline şi legume, fructe, cereale, peşte, carne de pui şi alte alimente cu rol în menţinerea greutăţii ideale şi în prevenirea anumitor afecţiuni. Autorul ne oferă, de asemenea, informaţii la zi provenite de la medici, nutriţionişti, producători de ulei de măsline şi bucătari de renume şi din care putem afla despre numeroasele efecte benefice ale „aurului lichid“: alinarea durerilor provocate de artrită, stoparea cancerului de colon şi de sân, prevenirea diabetului, ameliorarea ulcerului, îmbunătăţirea memoriei.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *