BookLand, un nou târg de carte la AFI Palace Cotroceni

Târgul de carte urban BookLand aduce la AFI Palace Cotroceni, în perioada 15-17 aprilie, pe lângă o ofertă bogată de cărţi şi evenimente editoriale, nume cunoscute din showbiz şi viaţa publică românească.

Din seria evenimentelor “picante”, vineri şi sâmbătă, la Editura Shambala vor fi lansate două cărţi ale controversatului Gregorian Bivolaru. “Enciclopedia aditivilor – informaţii indispensabile românilor inteligenţi şi prudenţi care nu se lasă otrăviţi cu aditivi” trage un semnal de alarmă asupra vieţii moderne, autorul considerând că viaţa adaptată la lumea modernă este plătită scump — cu mari porţii de sanatate — de către consumatori, care se îmbolnăvesc adesea pe nesimţite şi se resemnează cu naivitate să suporte tirania produselor artificiale ce invadează piaţa, fără să se gândească la cauza reală a suferinţei lor. “Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA” este cartea care prezintă o viziune originală asupra stiinţei, în corelaţie cu fenomenele de risc care par să ameninţe… planeta.

Iar din seria evenimentelor muzicale, o menţionam pe Ianna, care va deschide concertele de sâmbătă, 16 aprilie, din cadrul “Nopţii albe a cărţilor”. Ianna este singura cântăreaţă din România care trece cu uşurinţă de la muzica de club la operă. A cântat în concerte alături de Alessandro Safina sau Francesco Napoli şi a făcut parte din două dintre cele mai de succes trupe de fete din România: ASIA şi LADIES. “Am ales să susţin BookLand tocmai pentru faptul că încercaţi să faceţi un lucru mare pentru oameni, adică să aduceţi mai aproape de ei cărţile şi nu numai… Sunt convinsă că sunt mii de oameni care aşteaptă cu nerăbdare târgul, ca să-şi îmbogăţească biblioteca şi viata cu minunate cărţi.”, ne-a declarat Ianna.

Şi pentru că la BookLand cărţile şi materialele informative se găsesc şi în format electronic, Intuitext, compania de software educaţional a grupului Softwin, va aduce softuri şi jocuri educaţionale, soluţii de învăţare moderne şi complete, adaptate exigenţelor noii generaţii de elevi şi studenţi. Intuitext este unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator, iar pe piaţa educaţională din România oferă 19 titluri ce acoperă cinci materii de studiu pentru primar, gimnaziu şi liceu (Matematică, Fizică, Chimie, Biologie şi Geografie). La acestea se adaugă două produse unice la nivel mondial destinate pasionaţilor de matematică: întreaga colecţie de 113 ani a Gazetei Matematice în format electronic şi Revista de Matematică din Timişoara care reuneşte în format digital toate ediţiile publicaţiei începand cu anul 1921.

Iubitorii de jocuri logice, vor fi încântaţi să viziteze la BookLand standul Logic Games, unde vor găsi o mulţime de jocuri captivante create de Mind Lab din Israel şi nu numai. Jocurile logice dezvoltă abilităţile sociale şi cognitive ale copiilor, chiar şi ale adulţilor.

Şi fanii cititului electronic au ce descoperi la BookLand: e-readere! “Evobook-ul este un suport pentru cititorii moderni si activi. Este de fapt ‘o altfel de carte’ sau o carte intr-o noua coperta”, spune Alexandra Vadineanu, Director de Marketing Televoice.

BookLand aduce şi alte noutăţi pe care le vom anunţa în curând.

Toate informaţiile vor fi actualizate pe website www.book-land.ro.

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *