Bogdan Şerban Iancu – Ora Regelui

1100 dintre ele au fost alese pentru această carte-album care îl înfăţişează pe Rege în cele mai diverse ipostaze: emoţionat până la lacrimi, firesc şi sincer, reflexiv, jovial, colecţionar pasionat, în preajma membrilor familiilor regale europene, dar şi alături de familiile nevoiaşe din Săvârşin, solemn în timpul ceremoniilor, relaxat şi chiar fericit la volanul maşinii ş.a.m.d.
Volumul cuprinde fragmente ale unor interviuri acordate de Majestatea Sa Regele Mihai şi de Majestatea Sa Regina Ana şi incluse în cadrul a trei documentare, aşa cum au fost montate pentru televiziune şi apoi transcrise şi redactate în vederea publicării: Margareta, Doamna României; Automobilul, o pasiune regală; Din dragoste de ţară.

Order Ora Regelui Preţ @ RON38,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *