Bogdan Ghilic Micu&Marian Stoica – eActivităţile în societatea informaţională

Capitolele lucrării tratează cu claritate raporturile noi care se creează  prin implementarea aplicaţiilor informatice cu caracter public între partenerii sociali, mutaţiile pe care noile trepte de comunicaţie le induc asupra întregii societăţi.

Dacă în general literatura de specialitate acoperă segmente importante ale domeniului extrem de dinamic al informaticii, lucrarea oferită de domnii  Bogdan Ghilic-Micu şi Marian Stoica are darul de a referi o arie largă, în care se includ atât aplicaţiile uzuale, cât mai ales aplicaţii noi, care privesc oraşul virtual, telelucrul, chioşcul informatic, întreprinderea virtuală etc. Autorii insistă asupra efectelor pe care e-activităţile le produc asupra mediului, asupra celorlalte domenii de activitate şi cu deosebire asupra productivităţii sociale.

Avem în faţă prima lucrare din literatura ştiinţifică românească destinată  acestui  domeniu, şi prin contribuţiile originale incluse în paginile ei, dispunem de azi de o lucrare de referinţă, în care cititorul regăseşte o reflectare fidelă a stadiului de dezvoltare pe care l-a atins şcoala de informatică economică din România, autorii cărţii fiind doi dintre exponenţii săi de frunte.

Order eActivităţile în societatea informaţională Preţ @ RON20,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *